Igelitová obálka vám nabízí mnoho velkých výhod při balení zásilek

Pokud jste menší anebo větší elektronický obchod, který pravidelně zasílá zboží svým zákazníkům, pak vám jistě přijdou vhod kvalitní igelitové obálky, se kterými to pro vás bude hračka. A to z mnoha různých pohledů.
Velkou výhodou igelitových obálek je to, že balení zboží s jejich pomocí je hračka. Stačí přehnout samolepicí klopu a je to. A pokud se náhodou zmýlíte a něco se nepovede, tak to vůbec nevadí – díky kvalitní lepicí liště můžete klopu opakovaně používat – rozlepovat a zalepovat – a nic se nestane.

igelitová obálka

Další skvělá věc je, že tyto obálky jsou velice lehké – a právě jejich nízká hmotnost vám přijde vhod hned dvakrát. Za prvé, tyto obálky můžete snadno skladovat – zaberou vám pouze minimum místa, i když je budete mít po ruce v tisících kusů. Navíc, když si je objednáte ve velkém množství, získáte množstevní slevu. A za druhé, nízká hmotnost se vám bude skvěle hodit při odesílání takových zásilek. Všichni totiž moc dobře víme, že čím více balík váží, tím je těžší. A když si srovnáte hmotnost igelitové obálky s klasickou papírovou krabicí, která se k balení zásilek běžně používá, rozdíl je patrný na první pohled.

obálka igelitová

Nicméně ještě jedno srovnání s kartonovou krabicí je na místě. A tím je odolnost jednotlivých materiálů. Snad každému je jasné, že papír při styku s vodou, anebo třeba jen s pouhou vlhkostí, postupně promoká, měkne a může v něm snadno vzniknout i díra – a neštěstí je tak na světě, vaše zásilka je v ohrožení. Ovšem něco takového se vám s igelitovou obálkou nikdy nestane, neboť ta je dokonale nepromokavá a žádná vlhkost, ani přímý styk s vodou ji nemůže ohrozit. Takže i kdyby poštovní doručovatel upustil vás balík do kaluže, nemusíte se o jeho obsah bát.
Navíc máte na výběr ze širokého spektra velikostí a barev igelitových obálek. Je tedy jisté, že si mezi nimi snadno vyberete tu pravou!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup