Originální a praktický doplněk každé ženy

Která žena by nechtěla být půvabná s praktickou kabelkou, dokonale sladěnou s jejím oblečením i celkovým jejím vzhledem? Víte, že správně zvolený doplněk by měl lichotit vaší postavě a měly byste si jej tedy pečlivě vybírat i podletvaru? Plnoštíhlé ženy by měly dávat přednost spíše menší velikosti, zatímco štíhlé a vysoké postavy budou nejlépe vypadat v kabelkách čtvercových nebo oválných. Není problém si vybrat z velkého množství těchto luxusních doplňků. Zvláště elegantní kabelka přes ramenouspokojí veškeré vaše potřeby na praktičnost a zároveň je zárukou jedinečnosti a skutečnékvality.
kabelka přes rameno – praktický průvodce na cestách

Na drobnosti nezapomínejte
Zvolíte-li si kabelku přes rameno, uděláte to nejlepší rozhodnutí. Budete s ní totiž vždy vkusně vypadat a můžete jí nosit úplně všude, ovšem nesmíte zapomínat na určitá pravidla, a to nejen co se týče její velikosti. Popruh na každé kabelce lze vždy upravit do libovolné délky a právě tuhle drobnost je dobré nepodceňovat, chceme-li dobře vypadat. Stačí se kriticky zhlédnout v zrcadle, abychom viděly, že příliš dlouhý popruh nebude to pravé a že nejideálnější délka bude určitě někde u pasu. Populární crossbody se často nosí přehozené přes hlavu na druhé rameno. Kabelka tak dobře drží a připadáme si bezpečněji, ale tento styl nebude vhodný třeba do divadla.
pohodlný přístup ke kožené kabelce přes rameno
Co na nás prozradí
Nošení kabelky přes rameno je nejjednodušší styl, kterým se tento doplněk stává dokonalou součástí oděvu. Je to pohodlné, protože máte stále volné ruce, a to oceníte téměř všude. Jak při nákupech, tak při cestování i při společenských příležitostech. Přitom stále vypadáte elegantně a přirozeně. I k nošení kabelky je však třeba zaujímat správný přístup. Uvědomte si, že váš zvyk, jakým ji nosíte, může prozradit kus vaší osobnosti a některé vlastnosti. A naopak často i my samotné pociťujeme určitý nesoulad, když zvolíme nevhodný způsob, jakým se s ní prezentujeme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup