Fixní rovnátka

Mít rovnátka není jenom pouze estetická záležitost, ale je to i na druhou stranu i záležitost právě i bolesti, protože křivé zuby mohou růst do nejrůznějších směrů a jde právě o to, že to mže způsobovat problémy, špatně budou další zuby, třeba osičky růst, a to povede k problémům se zuby, a to by se vám jistě nelíbilo, to je jasné. Budete velice nadšení, jelikož jsou zde i neviditelná fixní rovnátka také pro dospělé. Dříve se křivé zuby v dětství neřešili a proto, kdo je ve starším věku, tak je asi jasné, že rovnátka v dětství neměl, ale chtěl by si napravit zuby právě teď, tak směle do toho.

rovnátka na zuby

My vám nabídneme skvělé řešení, se kterým budete všichni nad míru velice spokojení. Jednoznačně je to všechno luxusní. Spolupracujeme v případě potřeby s čelistní chirurgií, kdyby bylo potřeba ještě chrup nějak upravit, vytrhnou třeba zuby a podobně. Máme spolupráci s několika odvětvími, takže rozhodně to bude jednoznačně skvělé. Nabízíme tvarovaní zubního oblouku. Nabídneme vám toho hodně. Stačí přijít, podíváme se vám na chrup, zkontrolujeme, jak to všechno vypadá, uděláme rentgen, navrhneme řešení a vy sami potom uvidíte.

fixní rovnátka

Pokud zuby chybějí
Vždy se dá všechno spravit, ať už je to jakékoliv, vždy to může být lepší. Jestliže třeba některé zuby chybí, je možní to vyřešit třeba cestou ortodontickou, kdy se posune okolní chrup a zavede se implantát. Všechno je prováděno s dávkou profesionality, jsme příjemní, vyhovujeme přáním našich všech pacientů a vždy vymyslíme takové řešení, co bude dobré a bude vyhovovat, to je také důležité. Také bychom vám doporučili využít služeb hygienických, které nabízíme a to zejména, pokud budete mít rovnátka, tak zvýšená pozornost u čistění je důležité, protože vzhlede k tomu, že budete mít v ústní dutině drátky, tak je důležité všechno řádě s dávkou pozornosti vyčistit, aby se zamezilo kazivosti zubů a případným zánětům či kazům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup